• Ravsted Børneunivers

Udeskole-undervisning ved Ravsted Børneunivers

Ved Ravsted Børneunivers prioriterer vi udeliv/ udeskole. Vi har gennem de seneste år udviklet en udeskole-kultur, som understøttes af fantastiske rammer i udemiljøet. Vi har et dejligt område ved Ravsted hus som kan bruges i alle undervisningssammenhænge.

Der er shelters, dejlig bålhytte og et stort udendørs bålsted. Vi har adgang til en sø, skov og åbne engområder, hvilket gør det naturligt, at disse bruges i undervisningen. Vores udeskoleområder rummer fortsat mulighed for udvikling, og vi er i konstant proces for at skabe de bedste vilkår for undervisningen.

Vi arbejder med udeskole for bedre at kunne sikre os, at undervisningen lever op til kravene om øget bevægelse i undervisningen og inddragelse af det omkringliggende miljø. Desuden bestræber vi os på at gøre undervisningen mere praktisk orienteret, da vi på denne måde mener, at vi bedre kan fastholde og motivere alle elever. En udeskole vil, gennem eksperimenterende, undersøgende og praktisk undervisning, øge det faglige niveau ved Ravsted Børneunivers.

Udeskole betyder:

•  Faglige aktiviteter
  •  Trivsel
  •  Nysgerrighed
  •  Fantasi
  •  Oplevelser
  •  Spontan udfoldelse, leg og bevægelse
Ingen aktuelle opslag